21 Ekim 2013 Pazartesi

Sevgiliye Hediye: Kişiye Özel Şişede Mesaj




Artık sosyal medya çılgınlığının yaşandığı bu dönemde sevgiliye yazılan mektuplar önce yerini sms'lere bıraktı, onlarsa yerini tweetler, whatsapp mesajları vb. birçok uygulama ile tek tuşla yollanan bir iki satıra..
 
 
Siz sevginizi eski, nostaljik yöntemlerle göstermeye ne dersiniz..
 
Mesela alın elinize kalemi, güzel mektup kağıtlarını.. Dökün içinizi satırlara..
 
Ya da daha da eskiye gidelim...Yazın mesajınızı.. Sizin için güzel bir mektup kağıdına bassınlar içinizden gelen tüm hisleri.. Ağzı mantarlı klasik bir şişeye koysunlar.. Denizden gelmese de denizden gelmiş gibi içini kum ve deniz kabukları ile süsleyip şık kutusu ile sevgilinize teslim etmek için hazırlasınlar..
(Detaylı bilgi için : Kişiye Özel Şişede Mesaj49,90 TL)
 
 
 
 
İsterseniz evlilik teklif edin sevgilinize bu şişeyi kullanarak...Ben olsam tüm duygularımı, evlilik teklifimi en duygusal şekilde yazar ve bu şişe içindeki kişiye özel mesajı hazırlatırdım. Beklenmedik bir anda kendisine gelen kutu ile şaşkına dönen sevgiliniz, şişe içindeki mesajı okuyup kafasını kaldırdığında karşısında elinde yüzükle bekleyen sizi gördüğünde neler hissedebileceğini düşünün..
 
 
 
 
 
Ya da daha uçuk bir şey hayal edelim.. Evlilik teklifi için şişeyi hazırlattınız. Sevgiliniz ile deniz kenarına gittiniz... Kumsalı olan bir deniz kenarına..Tabiki siz ya da bir arkadaşınız hazırlattığınız şişeyi daha önceden kumsala gelişi güzel sanki karaya vurmuş şekilde bıraktı. Yürüyüşünüz esnasında şişeyi buldunuz. Ama sanki sizin hiç birşeyden haberiniz yok. Sevgiliniz kimbilir kime iletilmesi umularak suya bırakıldığını sandığı şişeyi açtığında evlilik teklifinizi okuyor. Siz hatta diz çökerek yüzük eşliğinde evlilik teklifinizi tekrarlıyorsunuz.. Daha romantik bir an düşünemiyorum.
 
Sizce nasıl?
 
Daha yaratıcı önerileriniz varsa beklerim.
 
Mutluluklar,
 
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...